Voor wie

Het Verborgen Kind is er voor ouders, opvoeders en/of begeleiders van kinderen, die problemen of lastige situaties ervaren met hun kind. Dan kan zijn in gedrag, lichamelijke klachten en/of ontwikkelingsstoornissen.

Ik werk samen met de ouder/opvoeder/begeleider aan de situatie rond het kind. Het gedachtengoed hierachter is eenvoudig uit te leggen aan de hand van de appel en de boom. Stel je een boom voor die vrucht draagt, maar er is iets niet in orde met de vruchten aan die boom. Dan gaan we de boom helpen en focussen we niet op de vruchten als losse eenheden. Als het met de boom beter gaat, gaat het automatisch beter met haar vruchten.

Dit gedachtengoed is uitgewerkt in de PresentChild® methode en mijn werk als Kindertolk®. Het biedt en stimuleert groeikracht voor ouder en kind en versterkt de gezonde binding tussen ouders, opvoeders, begeleiders en hun kinderen. Door inzicht en handvatten te geven, treden bij het kind al snel gewenste veranderingen op. Als we goed luisteren naar onze kinderen, wordt zowel ons leven als dat van onze kinderen zoveel mooier! En zijn we samen meer in balans.

Is er een situatie of is er een probleem met je kind? Raakt het je in je hart en wil je graag dat het anders gaat? Dan kan ik jou en je kind helpen. Twijfel je of het probleem of de situatie wel in aanmerking komt, neem dan gerust contact op of bel mij. Ik help je graag.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.