Tarieven

Kindertolken

Het tarief voor het hele traject voor Kindertolken bedraagt € 260,- exclusief reiskosten. Het intake gesprek, ofwel het eerste consult, duurt meestal 1 tot maximaal 1,5 uur. Het terugkoppelingsgesprek en het follow-up gesprek duren meestal ongeveer 1 uur.

 

Consult

De prijs voor een consult is afhankelijk van de tijd die we nodig hebben en wat er naast het consult nog gedaan moet worden. Het tarief voor een consult bedraagt € 65,- waarbij ik als uitgangspunt hanteer dat we een uur bezig zullen zijn. Voor eventuele aanvullende tijd, wordt per 15 minuten € 17,50 in rekening gebracht.

Een consult doe ik in beginsel bij mij thuis. In overleg zou het ook bij u thuis kunnen. Over aanvullende kosten maken we – in dat geval – in onderling overleg nadere afspraken.

Een telefonisch consult of een consult via Skype is in de meeste gevallen gratis. Als deze echter in de plaats komt van een “echt” consult is het tarief gelijk aan een normaal consult.

 

Betalen

U kunt contant betalen na afloop van ons gesprek of binnen 2 weken via uw bank of internetbankieren. U krijgt van mij een factuur.

 

Algemene voorwaarden

Je kunt hier de Algemene Voorwaarden Het Verborgen Kind downloaden.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.