Ervaringen

Wat mijn werk zo ontzettend fijn maakt, zijn de reacties die ik krijg van mensen die ik de afgelopen periode heb mogen helpen. Ik kan ze natuurlijk niet allemaal opnemen. Toch wil ik een paar reacties met jullie delen:

“Het traject wat ik bij Annemarie heb doorlopen heb ik als ontzettend leerzaam ervaren. Aan de hand van eenvoudige voorbeelden weet Annemarie snel bij de kern te komen. Voor mij waren het verschillende Eye-openers die ervoor zorgden dat al snel na onze eerste ontmoeting het spiegelen van mijn dochter niet meer ongezien aan mij voorbij ging. Annemarie heeft me anders leren kijken. 

Voor mij persoonlijk de grootste verandering dat ik nu durf te voelen wat gevoeld wil worden.  Het is ons eigen kind dat mij telkens weer uitnodigt hier open en eerlijk naar te kijken om vervolgens verder te kunnen groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling. Annemarie heeft haar best gedaan mij hieraan te herinneren en dit is uitstekend gelukt. 

Annemarie neemt de tijd voor je en de ruimte waarin zij je ontvangt is het best te beschrijven als rustgevend en vertrouwd.”

S

 

“Wat Annemarie voor mij heeft gedaan is echt ongelooflijk. Tijdens het intakegesprek wist ze door heel goed te luisteren een een paar vragen  te stellen echt de kern te raken van wat mij zo ontzettend raakte in mijn relatie met mijn zoon. Dat was een heftige ervaring, kan ik je vertellen. Maar het heeft mij doen inzien waar ik al jaren mee worstel en welk effect dat heeft op ons gezin en in het bijzonder de relatie met mijn zoon. Mijn zoon liet mij zien wat mijn blinde vlek was, alleen ik zag het zelf niet. De vertaling die Annemarie heeft gemaakt van mijn verhaal, heeft mij laten zien wat mijn zoon mij wilde vertellen. Sindsdien heb ik mijn houding verandert en is de relatie met mijn zoon ontzettend veel beter geworden. Ik heb nooit voor mogelijk gehouden dat de band tussen ouder en kind zo intens is en uit onvoorwaardelijke liefde voortkomt. Fantastisch, ik had het jaren eerder moeten doen.”

E.

 

“Annemarie heeft mij gevraagd voor je op te schrijven hoe ik het PresentChild traject ervaren heb. Ik ken Annemarie als een warm mens die anderen graag wil helpen en altijd voor anderen klaar staat. Door haar opleiding heeft ze het gereedschap gekregen daar haar werk van te maken. De afgelopen maanden heb ik verschillende gesprekken met Annemarie gehad en dat heeft mij opgeleverd dat ik een helderder beeld heb gekregen van mijzelf. Door aan mezelf te werken kan ik een beter voorbeeld zijn voor mijn kinderen. Onze kinderen leren immers het meest van wat wij voorleven. Het is heel bijzonder hoe mijn kinderen mij via hun spel laten zien waar mijn leerpunten liggen. Annemarie helpt met het vertolken van wat zij laten zien en ze komt met heel concrete tips. Door de verschillende oefeningen blijft het niet bij psychologische theorie, maar kun je echt iets veranderen. Annemarie is oprecht geïnteresseerd en betrokken. Ze kijkt steeds heel secuur of dat wat ze ziet ook klopt met jouw gevoel. Ik ben niet uitgeleerd, mijn leerpunten liggen er nog steeds, maar ik ben mij bewust van mijn leerpunten en ik heb gereedschappen gekregen om eraan te werken. Ik hoop dat Annemarie ook in jouw gezin helderheid mag komen brengen!”

N.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.